Jupiter

Här är den, Jupiter, tavlan som jag skrev om tidigare. Den kommer hänga ovanför en säng, därav det avlånga formatet. Den har nu skickats iväg till min vän i Stockholm. Det känns så overkligt när jag blivit klar med en tavla eftersom processen är så intensiv. Den här fick jag jobba om några gånger då jag inte blev nöjd med hur färgen slutligen torkade. Har hänt flera gånger att det är en annan tavla jag möts av på morgonen än den jag lämnade kvällen innan. Färgerna rör sig i flera timmar med den här tekniken. Men jag älskade färgkombon med svart, turkos, blå och limegrön. Känslan av ett universum växte fram ju mer jag jobbade med den, galet snyggt. Min vän blev nöjd och så glad att ha en unik tavla hemma!

Det är alltid svårt att skicka iväg sina alster som man slitit med och lagt ner sin själ på, men samtidigt fylls man med en rätt go känsla, den är svår att beskriva. Och vet ni!? Jag har fått två förfrågningar till nu! Så himla kul! Ibland känns det som att tiden inte räcker till, jag vill helst avsätta en hel dag till målandet så jag kan försvinna in i min bubbla. Funderar på att gå ner i arbetstid, kan det vara en lösning mån tro?