Sneekpeak

Har flyttpackat lite i helgen, i brist på annat att göra. Nivet, sånt som man ändå aldrig riktigt använder, som böcker, brädspel, kontorsmaterial etc. Funderade över varför jag fortfarande äger DVD filmer!? De tar upp en hel låda i tv-bänken och används aldrig. Kanske det är dags att skänka bort dem. Saknar mina två små hårbollar, är så tomt här hemma. Men de har det nog väldigt bra hos mormor och morfar som är hemma nästintill hela dagarna.

Jag däremot passade på att plocka fram målargrejerna och har stökat ner ordentligt här hemma. Färg och penslar överallt — en kaosartad situation med två katter i hemmet, men nu är det fritt fram utan att behöva oroa sig för tassavtryck på målarduken. Har haft tre avlånga tavlor som stått och väntat på inspiration länge, har försökt göra något med dem flera gånger, men blir aldrig riktigt nöjd. Så jag hitta lite färginspiration och körde på med en till Buddha tavla, känns bra hittills. Blir bäst när man inte tänker så mycket, bättre att bara göra och se det växa fram utav sig själv. Det saknas något på den sista tavlan, fundera på att göra blommor i olika färger. Vi får se.