Fasadtävling i Hudiksvall

lisa grelsson wiik hudiksvall fasadmålning.jpg

I våras skickade jag in ett bidrag till en fasadtävling i Hudiksvall som Hudiksvalls Bostäder anordnat, och i slutet av augusti fick jag veta att mitt bidrag hade fått flest röster 🥰 att vinna en tävling är såklart jätteroligt men också lite overkligt, för jag brukar inte vinna tävlingar.

Jag och de två andra vinnarna fick september på oss att färdigställa fasadmålningarna. Två helger tog det för mig att göra klart hela, med hjälp av två tålmodiga assistenter 💕mamma och min fina sambo, och ett gäng varma kläder 😅👍 septemberväder är inte att lita på 🌦🙄 Jag känner mig väldigt nöjd över resultatet och är så otroligt glad och tacksam för att jag fått möjligheten att göra detta 🙏 tävlingen uppmärksammades även av Hudiksvalls Tidning.

hamngatan hudiksvall lisa grelsson wiik tävling.jpg