Som grafisk formgivare hjälper jag små som stora företag lokalt och på distans. Med kontor och ateljé hemma har jag fördelen att kunna arbeta både med grafisk form och konst på ett flexibelt sätt.


Tryggt samarbete

Jag är väl insatt i den grafiska processen och har god erfarenhet av både stora som små produktioner av både tryckt och digitalt material sen mina år inom reklambranschen. Jag är van att ta fram olika typer av material och säkerställa kvalitén inför tryck och leverans. Jag är formstark, lugn och säker – vilket gör att kunder känner sig trygg i sitt samarbete med mig.

Boka ett kostnadsfritt möte där vi går igenom dina idéer!


Lista på grafiska produktioner

Jag har erfarenhet av grafiska produktioner som innefattar allt från grafiska profiler, trycksaker, illustrationer, fotografering och framtagning av responsiva webbsidor.

Här är en lista med förslag på vad jag kan hjälpa dig med:

Varumärkesidentiteter, logotyper, broschyrer, foldrar, affischer, tidningar, böcker, årsredovisningar, kataloger, banners, montrar, skyltar, vepor, roll-ups, flaggor, profilmaterial, webbdesign, visitkort, kuvert, brevpapper, förpackningar, annonser, ikoner, illustrationer, informationsgrafik m.m. Saknas något på listan? Ingen fara, jag löser det mesta!


Kunder

Några kunder jag har haft glädjen att samarbeta med är:

Yogahuset i Falun, Anima Hälsofokus, Helikopter Brand Design, HBM Advokater, Nordanstig Kommun, Hudiksvalls Kommun m.fl.


Referenser

Lisa gjorde ett fantastiskt arbete med att hitta essensen i vårt företag. Hon lyssnade in oss och våra kunder och skapade en profil vi kände oss 100% hemma i. Lisa lyckades verkligen med sitt uppdrag att skapa material som känns tidlöst, modernt och precis så som vi ville ha det. Lisa är proffsig, lätt och trevlig att arbeta tillsammans med. Hennes arbete lyser av hennes förmåga att förmedla både kvalitet och känsla, en oslagbar kombination. Vi rekommenderar henne på det varmaste.
— Marit Anne Seglsten Ness och Eva-Lena Nordqvist, Yogahuset i Falun
Nordanstigs kommun är verkligen nöjda med det Lisa tagit fram åt oss, tillsammans med oss. Utifrån våra krav och önskemål och de gamla reglerna har vi fått en riktigt snygg och bra men samtidigt stilren och enkel grafisk profil. Tack Lisa, för ett mycket gott samarbete! Jag hoppas att vi kommer att behöva din grafiska ådra mer framöver, förutom de baskurser i InDesign du ju också gett några av våra medarbetare!
— Ann Gottvall, Nordanstig kommun