Lisa Grelsson Wiik är din professionella grafiska formgivare i Hälsingland som ser potentialen i ditt företag och som alltid levererar kreativa lösningar med kvalité och känsla. Design som skapar lyskraft.


Ett tryggt samarbete

Efter många års erfarenhet av stora och små produktioner av både tryckt och digitalt material, är jag väl insatt i den grafiska processen och levererar alltid hög kreativitet och god kvalité. Jag arbetar på ett lugnt och metodiskt sätt vilket gör att mina kunder känner sig trygga i sitt samarbete med mig.

Lokalt eller på distans

Jag erbjuda mina tjänster lokalt och på distans. Tack vare dagens teknik kan jag enkel ha ett framgångsrikt samarbete med mina kunder som befinner sig på annan ort. Eftersom jag bor i Hälsinglands inland kan jag enkelt träffa kunder som befinner sig i Gävleborgs, Västernorrlands, Dalarnas och Jämtlands län.

Löser det mesta

Jag kan hjälpa dig med allt från grafiska profiler, företagsidentiteter, logotyper, olika former av trycksaker, mäss-material, skyltar, profilmaterial, förpackningar, illustrationer, fotografering av produkter och framtagning av responsiva webbsidor. Jag löser det mesta, om inte så plockar jag in experthjälp från mitt kontaktnät.

Ta mig till portfolion →


Utlåtanden från tidigare kunder…

Lisa gjorde ett fantastiskt arbete med att hitta essensen i vårt företag. Hon lyssnade in oss och våra kunder och skapade en profil vi kände oss 100% hemma i. Lisa lyckades verkligen med sitt uppdrag att skapa material som känns tidlöst, modernt och precis så som vi ville ha det. Lisa är proffsig, lätt och trevlig att arbeta tillsammans med. Hennes arbete lyser av hennes förmåga att förmedla både kvalitet och känsla, en oslagbar kombination. Vi rekommenderar henne på det varmaste.
— Marit Anne och Eva-Lena, Yogahuset i Falun
Nordanstigs kommun är verkligen nöjda med det Lisa tagit fram åt oss, tillsammans med oss. Utifrån våra krav och önskemål och de gamla reglerna har vi fått en riktigt snygg och bra men samtidigt stilren och enkel grafisk profil. Tack Lisa, för ett mycket gott samarbete! Jag hoppas att vi kommer att behöva din grafiska ådra mer framöver, förutom de baskurser i InDesign du ju också gett några av våra medarbetare!
— Ann Gottvall, Nordanstig kommun

Jag börjar alltid varje uppdrag med ett förutsättningslöst möte
där vi tillsammans kommer fram till upplägg och innehåll.

Låter toppen, jag vill boka ett möte! →